Hoppa till sidans innehåll

Danish Open

20 APR 2014 21:30
Flera medaljer i Danmark
  • Skapad: 20 APR 2014 21:30

Helgen den 26-27 april åkte sex stycken från Växjö Ju-jutsuklubb till Hilleröd för att tävla på Danish Open i Brazilian Jiujitsu. Danish Open är en av de största tävlingarna i Danmark med ca 300 deltagare. Först ut för dagen var Markus Klasson som kommit tillbaka från ett tävlingsuppehåll. Markus mötte på svårt motstånd i första matchen och förlorade och därmed ute ur tävlingen. Han motståndare gick sedan vidare och vann viktklassen. Kort efter startade Isabells Skoglunds viktklass. Isabell, som är en rutinerad tävlande säkrade snabbt ett silver.

Skärmavbild 2014-07-29 kl. 21.56.46

Linus Johansson gjorde sin första tävling i ny och svårare tävlingsklass fick en tuff start med en match som slutade lika där domaren gav motståndaren segern. Linus kämpade vidare i sin viktklass och tog slutligen ett brons. Sist ut för dagen var klubbens ordförande, Marcus Johansson. Marcus hade inga problem att dominera sina motståndare och säkrade guldet med stabil jiujitsu.

Under dag nummer två så tävlade först Håkan Johansson som gjorde en bra match men fick tyvärr se sig förlorad. Han gjorde sen ett nytt försök i den öppna viktklassen med förlorade även där. Sist ut för dagen var Dessie Andersson som gjorde en jämn förstamatch men förlorade på ett svep. Nästkommande match blev det ännu jämnare och matchen slutade 2-2. Domaren fick bestämma segrare och motståndaren fick en tveksam seger.

Samtliga deltagare gjorde en bra turnering och laddar nu om för Fenix Tournament som är i Helsingborg den 24-25 maj.

Skribent: Marcus Johansson
Epost: This is a mailto link

 

Nybörjare?

Postadress:
Växjö Ju-Jutsuklubb - Budo och Kampsport
Michelle Zunkovic, Liedbergsgatan 41F
35252 Växjö

Besöksadress:
Kampastigen 2
35234 Växjö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info