Hoppa till sidans innehåll

Fenix BJJ Tournament

20 MAJ 2011 20:20
Bra organiserad tävling.
  • Uppdaterad: 29 MAJ 2011 13:58

Helgen den 14-15 maj så var 8 fighters i Helsingborg och tävlade på Fenix BJJ Tournament. Tävlingen var bra organiserad och gick under två dagar.

Först ut för dagen var Magumed som öppnade start och fortsatte så till finalen. Där var motståndaden som han förlorade mot i Stockholm Open. Denna gången blev utgången en annan och guld till Magumed.

Viktor gick två matcher i -94 och fick bra motstånd men hade inga problem att besegra sina motståndare och säkra guldet.

Samtidigt som Viktor avslutade sina matcher så rullade Aptis matcher igång. Apti gick igenom sina motståndade tills finalen då han fick se sig besegrad, silver till Apti.

Tobias gick sin först turnering som blåbälte och fick sig en utmaning. Tyvärr så förlorade Tobias sina matcher och blev oplacerad.

Även Ola gick sin första turnering som blåbälte. Ola gick två matcher som han tyvärr förlorade och blev oplacerad.

Under söndagen så var det vitbältenas tur att tävla.

Anton fick inte så många motståndare utan fick köra bäst av tre. Tyvärr så förlorade Anton två matcher i raken och blev oplacerad.

Ahmed gick en grupp med flera motståndade och gjorde en bra förstamatch men tyvärr så åkte Ahmed på en skada och kunde inte fortsätta.

Sist ut för dagen för Mahmed som gick i -82 med grymt många motståndare. Trotts en snygg seger i första så räckte det inte för att gå vidare i poolsystemet utan blev oplacerad.

 

Bra kämpat allihopa!

Skribent: Marcus Johansson

 

Nybörjare?

Postadress:
Växjö Ju-Jutsuklubb - Budo och Kampsport
Michelle Zunkovic, Liedbergsgatan 41F
35252 Växjö

Besöksadress:
Kampastigen 2
35234 Växjö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info