Hoppa till sidans innehåll

Rapport från Danish Open BJJ

01 APR 2009 14:00
Läs om hur det gick för klubben i Danish Open
  • Skapad: 01 APR 2009 14:00

Lördagen den 14 mars gick Danish Open i BJJ av staplen i Hillerod i Danmark. Henrik Björk samt Tobiaz Gutzman deltog båda i minus sjuttio.

Henrik hade lite problem att nå målvikten trots ett idoget försök på hemmaplan. För att nå vikten blev det lite tid i  bastun innan matchstart vilket tyvärr gjorde att Henrik saknade lite ork. Henrik hade under matchen några öppningar men tyvärr så förlorade han på poäng efter full tid.

För Tobiaz, som innan har gått några Judo-matcher var detta hans först BJJ-tävling och var inte beredd på det höga tempot i inledningsfasen. Tobias fick se sig besegrad av en rear necked chock ett par minuter in i matchen. Dock tyckte han det var kul och ser fram emot fler tävlingar.
 
Själva tävlingen var hyggligt organiserad dock fanns det ingen officiell doktor på plats och skador så som översträckta armar och axlar ur led duggade tät som tur var fanns det deltagare på plats som i det civila livet var läkare och styrde upp det hela.

Både Henrik och Tobiaz kan tänka sig att åka ner nästa år för en revanch som den gamla fina traditionen mellan Sverige och Danmark förespråkar.

 

Nybörjare?

Postadress:
Växjö Ju-Jutsuklubb - Budo och Kampsport
Michelle Zunkovic, Liedbergsgatan 41F
35252 Växjö

Besöksadress:
Kampastigen 2
35234 Växjö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info